sekce_heureka_recenze

sekce_heureka_recenze - Dětskě sportovní vybavení a outdorové oblečení, půjčovna Benešov

firstsport.cz
Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

29.01.2018 Zdeňka Dvořáková

Měli zboží co jsem všude možně sháněla a nesehnala až tento jedinný obchod měl a i za dobrou cenu.Velmi milá a rychlá komunikace s paní po telefonu.

22.01.2018 magda

rychlost komunikace a rychlost vyřízení

kupovala jsem detske pohorky a vse v poradku dorazilo, dokonce i s darecky v podobe detskych ponozek stejne velikosti jako boty, plus dalsi bonus lizatko.

13.01.2018

Velký výběr Ceny Fofr dodání

Super obchod - doporučuji

24.12.2017 Šárka

Komunikace Spolehlivost

22.12.2017 Jeduvka

Osobní komunikace

20.12.2017 Hanka

Obchod skvělý!

18.12.2017

Velmi dobrá komunikace, pružně reagují, osobní přístup.

07.12.2017 IrVi

Opět skvělá domluva; nabídnuto víc, než je na webu; opět jsem vděčná :) Bleskové zaslání. Prostě super obchod - jednoznačně doporučuji!

29.11.2017

Dostali jsme k nákupu pěkný, vtipný dárek :-)

21.11.2017 Jana

rychlý a skvělý

09.11.2017 nyna

velice rychlé odeslání objednávky

23.10.2017

OK

06.10.2017

Velmi ocenuji komunikaci obchodu, kdy nemeli sice inzerovane zbozi na sklade, ale doptali se u dodavatele. Tam bohuzel uz zbozi taky nebylo k dispozici, ale nabidli alespon alternativu.

02.10.2017 Marcela z Ostravy

Chat, paní okamžitě reagovala i v pozdních večerních hodinách a pomáhala mi s výběrem zboží a odpovídala na mé dotazy, Super

25.09.2017 Hradilos

Maximální spokojenost, výborná komunikace ze strany obchodu, doporučuji zde nakupovat

21.09.2017

Vše OK

18.09.2017 Tomáš Indruch

Dobré ceny

27.08.2017

vše v pořádku

21.08.2017 Jana

rychle vyřízená objednávka

o žádné nevím

06.08.2017

Barva ve skutecnosti neodpovida nabidce na internetu.

31.07.2017 XX

vstřícní, rychlí, milí, ochotní, druhý den jsem zboží měla

24.07.2017

rychlé jednání

19.06.2017 PŠt

dobré ceny kvalita zboží rychlost dodání

15.06.2017

Rychlé jednání.

Zboží dorazilo rychle a ve výborné kvalitě.

24.05.2017 Drapejs

Příjemná komunikace. Rychlé dodání zboží.

Tuším,že nelze platit okamžitě kartou online.

Spokojenost.

23.05.2017 Věra

Rychlé dodání kvalitního zboží a skvělá komunikace.

Určitě doporučuji, spokojenost

11.05.2017 vanilla

široký sortiment pro aktivní rodiny s dětmi kvalitní zboží, mnohé českých značek velice příjemná komunikace skvělý zákaznický servis, když potřebujete poradit, paní majitelka vyřeší rychle pohodlně po telefonu chybějící velikost kalhot okamžitě ochotně doobjednali od dodavatele rychlost dodání milé překvapení - sehnala jsem zde i knížku oblíbené autorky, kterou jsem sháněla jako dárek

ráda se vrátím obchod doporučuji

09.04.2017 Elza

ochota rýchle dodanie tovaru

bola som spokojná,ochota a rýchle dodanie môžem len odporučiť

03.04.2017

Kvalitní dětské sportovní oblečení a obuv za dobré ceny.

21.02.2017

+

-

doporučuji

10.02.2017

Našla jsem náhodou na jiném serveru odkaz a ihned zakoupila boty Keen na léto za super cenu. Sedí skvěle. Velmi rychlé doručení a skvělá komunikace obchodu, mohu jen doporučit.

10.02.2017 Ssedlakova

Cena

Nevím

27.01.2017 Binda74

Vše v pořádku. Rychlá komunikace. Bez připomínek.

24.01.2017

Za mne naprostá spokojenost: rychlé dodání a nebývalá ochota...

17.01.2017 Eliška

výborná komunikace, co bylo potřeba telefonem vyřízeno, velmi milé paní

žádné

šikovní, milí a vstřícní obchodníci

29.12.2016 Spokojený zákazník

Doporučuji

25.12.2016 IrVi

Neuvěřitelná ochota paní majitelky, co neměla sehnala a druhý den jsem měla kompletní objednávku doma :) Přestože je dnes již mnoho spolehlivých obchodů, tento ráda vyzdvihnu a nákup zde jednoznačně doporučuji!

25.12.2016

Skvělá komunikace

10.12.2016 Jitka

Obchod měl výběr požadovaného zboží, bez problému včasně doručené objednané zboží. Obchod doporučuji.

17.11.2016 Jarmila

Nabízí širokou škálu živých barev u rychleschnoucích osušek.

Skvělý nákup.Všem doporučuji.

13.11.2016 ni

Dobré ceny.

Žádné

Kvalitní zboží za dobré ceny.

11.11.2016

:-)

nic

1

24.10.2016 hae

super osušky :-)

nezaznamenala jsem

vše bylo super

18.10.2016 eviku

Kvalitní zboží

18.10.2016

rychlost přehlednost ceny

Hledala jsem impregnaci a našla jí v tomhle obchodě za super cenu. Takže sem ani chvilku neváhala a udělala objednávku. Domluva ohledně dopravy s obchodem a rychlost dodání, vše na výbornou. Děkuji za takové služby, jak budu potřebovat impregnaci, vím na který obchod se obrátím. Určitě doporučuji nákup ve FirstSport.

21.08.2016 Katka

Doporučuji

16.08.2016 Tommy

rychlé dodání kvalitní zboží dobrá komunikace

08.08.2016

krátká dodací lhůta, bezvadná komunikaca

25.07.2016

Nakup z domova.

Byla jsem spokojena.

24.07.2016 evka

rychlost spolehlivost

žádné

naprostá spokojenost

26.06.2016 Houbik

Velký výběr, přehlednost, dobré ceny

Žádné

Super obchod, dopručuji.

16.05.2016

-přehledné zboží - dobrá cena zboží

- dobrá cena zboží - rychlé dodání

04.05.2016 pavla

Super jednani, rychla dodaci doba, ochota poradit, pomoci a vyjit vstric, dobře udelane stranky, overene velikosti obuvy.., nakup naprosto bez obav

04.04.2016

Potřebovali jsme hodně poradit s výběrem a navíc jsme spěchali na odeslání. Obchod ochotně komunikoval, paní skvěle poradila a zboží přišlo velmi brzy. Velice kvalitní a praktické lyžařské kalhoty i bunda.

22.03.2016 Zora

rychlost dodání, perfektní komunikace

Velice vstřícní, ochotní a pružní. Moc děkuji za rychlou výměnu velikosti dětských kalhot a urychlené zaslání! Obchod určitě doporučuji!

20.03.2016 Sheltia

okamzita komunikacia ,bez cakania ,fakt ...klobuk dole :-)

nenasla som ziadne

Perfektna komunikacia ,doprava za 2 dni na SVK ,odpadla som naozaj ....na SVK sa maju predajcovia co ucit este a topanky v takej cene som u nas naozaj nenasla ,objednavame na jesen opat ,dakujeme velmi pekne ,drzim palce a prajem vela spokojnych zakaznikov

11.03.2016

vstřícnost

nevím

celková spokojenost

03.03.2016 ivet

Rychlost dodání zboží. Veliký výběr. Přehlednost stránek +

Žádné jsem neshledala

Tento obchod doporučuji.

02.02.2016 klara

Rychlé jednání i doručení, možnost osobního převzetí

Doporučuji

01.02.2016 Lenka D.

české výrobky přehledné webovky skvělá komunikace

Potřebovala jsem pro děti softshelové kalhoty, po ukončení objednávky mi následující den volala paní z firmy a objednávku jsme doladily, jedny kalhoty neměli už skladem, ale nabídla mi ještě lepší variantu. Byla ochotná mi délku nohavic přeměřit ihned za hovoru. Také zkušeně poradila na věk nebo výšku dítěte správnou velikost. Opravdu jsem byla velmi spokojená.

28.01.2016

- cena - kvalita zboží - dobrá komunikace obchodu

- nic

Byly drobné problémy s placením zboží, kdy jsem zvolil platbu předem na účet, zboží zaplatil, ale přišel mi email od Zásilkovny, že mám uhradit dobírku. Kontaktoval jsem proto obchod a vše bylo během 10 minut vyřešeno po chatu na stránkách obchodu. Obchod mohu doporučit.

18.01.2016 Drezbok

Dobrá omunikace se zákazníkem

Malá reklama

Doporučuji

16.01.2016 alenaV.

Prehledny a spolehlivy

16.01.2016 Franta

klidný výběr, hledání vhodného typu osušky

maxiimální spokojenost, rozhodně doporučuji.

25.12.2015

komunikace prodejce po chatu ve večerních hodinách

Já mám s obchodem výborné zkušenosti. Paní prodávající mi radila s výběrem ve večerních hodinách, po objednání byli ještě ochotni změnit objednávku, ještě mě informovali o termínu dodání, do balíčku přidali malý dáreček.

25.12.2015 DRAK

Nabízí zboží od firmy kterou jsem potřebovala.

Tento obchod nabízel zboží jaké jsem chtěla. Spokojenost,super jednání,rychlý odběr zboží.

22.12.2015 babička

Potřebovala jsem sedák pro vnoučka. Protože už jsem už dva kupovala a v předešlém obchodě byl tento typ vyprodaný objednala jsem ho zde. Přišel velice rychle a s řidičem jsem se domluvila také dobře. Takže spokojenost.

Děkujeme Vám za kladnou recenzi...velice nás potěšila v době vánočního shonu :) Užijte si pěkné vánoční svátky s vnoučaty a jako poděkování Vám posíláme do emailu malý dáreček. FirstSport

14.12.2015 Katka

Velká spokojenost, i přes malý problém který se vyskytl ze strany obchodu, tak byl rychle vyřešen. Děkujeme za malý dáreček.... potěšilo

25.11.2015 Jarča

Objednávám z domova a domů je mi zboží dovezeno. Zakázka vyřízena brzy!

Doporučuji nakupovat v tomto obchodě. Vše vyřízeno rychle a zboží došlo v pořádku.

05.11.2015 Anna

rýchlosť hľadaný tovar som našla na vašej stránke, iné som už nehľadala

žiadne

zaujala ma farebná ponuka komunikácia bola rýchla a dobrá ak niekto bude mať záujem o osušky,tak doporučím váš obchod

27.10.2015 Elza

nízká cena zboží i dopravy

25.10.2015 Billy

Paní komunikovala i ve večerních hodinách, to se v dnešní době moc nevidí. Poradila, byla velmi ochotná, objednáno zboží, které nebylo skladem. S takovýmto přístupem nakoupím kdykoliv znova, klobouk dolů...

23.10.2015

velký výběr, dobré ceny

Doporučuji

02.10.2015

Trochu nepřehledné informace o dopravě (měla platit akce doprava zdarma, ale formulář mi poštovné započítal, nedaly se najít podrobnosti k akci), ale obratem mi volala paní, všechno vyřešila a domluvila a ještě mi nabídla dárek (měli druhou akci - Zdravá lahev zdarma). Takže nakonec skvělý nákup, byť zezačátku byl kvůli nedotaženým webovkám trochu rozpačitý.

25.09.2015 PavlaK

Výborný obchod s velmi ochotnym personálem, který poradi a snaží se maximalne vyjit vstříc zákazníkům.

15.09.2015 Monika

Naprosta spokojenost

01.09.2015

Po telefonické domluvě velmi rychlá doprava, velmi příjemná komunikace.

Žádné.

Rozhodně doporučuji, dobrá komunikace, ochotná domluva a kvalitní zboží.

30.08.2015

Měli zboží co jsem chtěl a ještě k tomu příjemný bonus ve formě lahve.

Nic

Výborný obchod, perfektní komunikace.

30.08.2015

Funguje

-

Obdržel jsem to, co jsem si objednat.

21.07.2015 Pavlína

V obchodě jsem objednávala trekové boty. Botky byly malé, ale komunikace ohledně výměny proběhla bezproblémově a téměř bleskově.

14.07.2015 Mili

Vstřícnost, ochota poradit a rychle zboží odeslali

-

Obchod doporučuji, jen jsem měla problém s výdejem zboží ze zásilkovny

14.07.2015 Soňa K.

Osobní vyzvednutí - zásilkovna

14.05.2015

Ochotný vstřícný prodejce, naprostá spokojenost.

24.04.2015

možnost vyzvednutí v kamenném obchodě

nepřesné označení adresy, není uvedeno, kdy a kde je možné zboží vyzvedávat

toto byl první nákup, jen jsme si ujasnili, kde je provozovna a vše bylo OK

29.03.2015 krispi

Cena

Vše v naprostem poradku

24.03.2015 Dejna

Skvělé ceny !!!! Zboží skladem !!!

Žádné !!!!!!

Skvělá cena !!! Rychlost vyřízení objednávky,vše skvěle popsáno !!! Doporučuji obchod,protože když je cena vyšší jak 1000,- máte dopravu zdarma. Navíc si jej můžete vyzvednout v místě bydliště :-)

22.03.2015 makumbita

V obchode som nakúpila tovar, ktorý sa mi nepodarilo zohnať inde. Kladne hodnotím komunikáciu s predajcom, ako aj možnosť zaslania tovaru na Slovensko.

16.03.2015 hepy

rychlost,kvalita

nemam

doporučuji

09.03.2015

Zboží,které jsem požadovala,bylo za rozumnou cenu.Příště opět objednám.

1.cena (nejlevnější) 2.expedice (nejrychlejší)

Copyright © www.firstsport.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.firstsport.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace